2020 deel II

2020

Beste lezers, bedankt voor de vele reacties op mijn jongste schrijfsel getiteld 2020. Reacties die jullie stuurden via Facebook, WordPress of persoonlijk via mail.  Het was niet mijn bedoeling jullie te laten schrikken. Velen onder u dachten blijkbaar dat ik zou stoppen met het schrijven van miniatuurtjes. Dat was niet mijn intentie. Het stukje was bedoeld om 2019 af te sluiten en ook om wat er allemaal rondom ons gebeurde en nog gebeurt een beetje op de korrel te nemen. Jullie reacties waren moedgevend en wees er gerust in, ik doe nog even verder. Verder blijkt dat mijn lezers allemaal vitale mensen zijn die zich jong van hart voelen. De meesten van jullie voelden zich aangesproken in het paragraafje dat ik aan de millennials richtte. Waarin ik schreef dat ik per 1 januari ging stoppen met hen goede raad te geven. Ach ja, laten we eerlijk zijn we voelen ons tenslotte allemaal nog wel op tijd en stond een beetje 18.

Beste lezer, dit is mijn eerste stukje van 2020 en ik denk dat ik reeds met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid kan stellen dat we met zijn allen zullen moeten doen wat we al jaren doen, namelijk voortploeteren. Laat ons op tijd en stond genieten van kleine dingen, een lach, een zonsondergang, een lekker wijntje een vriendelijk woord of gewoon een goedendag.

Laat de azijnpissers van deze wereld maar verder azijn pissen. Dat de pessimisten maar verder de pessi missen en de moralisten maar verder moraliseren. Ik blijf ze in het oog houden en op tijd en stond bestoken met mijn onnozelheden. Al lachend zegt de zot de waarheid. En als het de waarheid dan niet blijkt te zijn, dan hebben we toch goed gelachen. Ik hou ze in de mot: de kranten, de televisie en sociale media.  Ik blijf mijn spotlight (sic) op hun tegenstrijdigheden en dwaasheden richten om het even of ze van links, van rechts, van boven, van onder of uit het midden komen. Het helpt mij althans om dit aardse bestaan wat luchtiger te maken en mezelf te wapenen tegen de verzuring die als een laag zwarte drek over deze maatschappij kruipt.

In mijn strijd tegen deze verzuring en het pessimisme blijf ik met deze blog op een positieve manier naar dit apenkot, wat onze wereld voor mij ook is, kijken. Verwar dit vooral niet met naïviteit, noem me gerust de hofnar tussen de columnisten.

Tot de volgende en houd de moed erin…………..

(De wereld is een apenkot van Vuile Mon en zijn vieze gasten)

https://www.youtube.com/watch?v=KHV7i3ZvIKA

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s