Diana

Diana

Beste lezer, ik loop me al een enkele dagen af te vragen hoe oud Diana zou zijn. Neen ik bedoel niet de moeder van Ex-Royal Harry en ook niet de Diana van Paul Anka en ook niet Diana Ross. Neen beste lezer ik bedoel de Diana van die club in Zundert.

Beste lezer, voor zover ik mij al kan herinneren staan die borden langs de kant van de weg. Ze stonden er al tijdens mijn wilde jonge jaren “ Sauna Diana in Zundert “ met daarop een wulps ogende jonge dame die je heel stoutmoedig, maar verleidelijk aankeek. Ik moet eerlijk bekennen dat ik er nooit ben geweest. In Zundert bedoel ik. Dat lag ook niet zo voor de hand in die jaren. Voor een jonge knaap van het platteland lag Zundert een heel eind weg. Je moest er al gauw een koffertje met zuiver ondergoed en een tandenborstel voor meenemen. Dat kreeg ik thuis aan mijn ouders in die tijd nooit helemaal uitgelegd begrijpt u.

Het is volgens mij ook al die tijd al hetzelfde meisje dat op de affiches staat. Zij moet nu toch al een prille zeventiger zijn. Misschien heeft zij reeds een gouden horloge ter afscheid gekregen of een kettinkje, dat is denk ik dan, iets meer toepasselijk in die kringen. Diana zit misschien al in de AOW zoals onze noorderburen zeggen. Het zou zo maar kunnen dat Diana kinderen heeft die op hun beurt ook kinderen op de wereld gezet hebben. Kleine spruiten waar oma Diana dan aan vertelt dat ze vroeger kamermeisje was.

Beste lezer het zou ook best kunnen dat Diana op een klein appartementje, juist betaalbaar van haar AOW, helemaal alleen naar haar foto op die reclame van de club zit te staren. Wegdromend over wilde feesten met oesters en champagne en zo van die dingen. Mannen met grote karren die haar kwamen verwennen en zij hen. Misschien, misschien………

Zoveel vragen die me door het hoofd spoken bij het zien van die affiche aan de muur.

 

Tot de volgende………….

7 gedachtes over “Diana

 1. Dag Werner,
  Ben zondag naar ‘The Darkroom’ geweest. Veel ambiance, zoals gewoonlijk. Je hebt de groeten van Jean-Marie. Een nieuwtje opgevangen.
  Een illustere W.C. zou een overnamebod op ‘Sauna Diana’ hebben gedaan. Meer weet ik (nog) niet. Ik hou je op de hoogte.
  Oh ja, je achterstallig lidgeld 80’ en 81’ werd kwijtgescholden. Wegens vroegere bewezen diensten.
  Zo zie je maar, Diana heeft nog steeds een gouden hart. Nu wel met een ‘pacemaker’.
  Zundertse groetjes en een kus van gans de club.
  Rob, actief erelid.

  Like

  1. Beste Willem,

   Bedankt voor jouw fijnzinnig verwoorde reactie. Vergeef me als ik verkeerd ben, maar ik voel echter een onderliggende lichte frustratie.
   Beste Willem, indien uw opmerking over de opbouw en structuur van de WordPress site gaat, moet ik u teleurstellen. Dit is een site waar wereldwijd bloggers hun verhaal kwijt kunnen en die internationaal beheerd wordt. Ik heb geen inspraak in de opzet van de site. Mocht het bezoeken van de site te veel frustraties bij u oproepen ben ik graag bereid om, zoals ik voor vele andere lezers ook doe, wekelijks mijn column naar uw e-mailadres te sturen.
   Indien uw opmerking over mijn schrijfsels mocht gaan: u bent gelukkig niet verplicht deze te lezen mijnheer Ceulemans.

   Met vriendelijke groeten

   Like

  1. Beste Rob,
   Zou jij dit even willen voorschieten als je volgende week naar de darkroom op de man’s only night gaat.
   Ik schrijf het daarna wel terug over.
   Alvast bedankt, erelid.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s