Ik ben een Blanke Bejaarde Mannelijke Hetero Boomer

afbeelding1

Beste lezer, na enige introspectie moet ik toegeven dat ik tot een uitstervende soort behoor. Niemand wordt graag in vakjes ingedeeld en toch beken ik volmondig tot het ras van de Blanke Bejaarde Mannelijke Hetero Boomers te behoren.

Ik ben de verpersoonlijking beste lezer van alles wat er in de ogen van WOKE echt heel erg verkeerd is. Ik doe hierbij een oproep aan alle andere BBMHB’s (Blanke Bejaarde Mannelijke Hetero Boomers) om samen een contrabeweging op te richten om ons te kunnen verzetten tegen het overdreven politiek correcte gezeur, de kortzichtigheid, de onverdraagzaamheid, de lichtgeraaktheid, de humorloosheid en de saaie kloostermentaliteit. Uiteraard mijn excuses aan de paters en nonnetjes die achter de kloostermuren waarschijnlijk niet altijd een saai leven leiden, waarbij ik niet wil zeggen dat er daar wilde feesten of orgieën gehouden worden. Uiteindelijk heb ik er ook geen zaken mee.

Beste lezer, het leven in de 21ste eeuw wordt er voor ons de BBMHB’s niet makkelijker op. Een keer fluiten vanop een bouwstelling naar een mooie vrouw, de deur openhouden voor haar, een stoel aanschuiven, het autoportier opendoen voor een vrouw, voor haar de trap oplopen of een bloempje kopen, je riskeert dat het allemaal als een boemerang terug in je gezicht terechtkomt. Al snel wordt het als seksistisch – zelfs denigrerend gedrag beschouwd en moet je een advocaat zoeken om je te verdedigen in de rechtbank. Ik pleit ervoor dat wij BBMHB’ers 1 maal per jaar een “So What parade” houden in alle grote provinciesteden waarop we allemaal terug onze mannelijke status kunnen tonen zonder dat we er beschaamd om hoeven te zijn. Voetbal kijkend pinten pakken, vloekend winden laten en aangebrande moppen vertellend tegen de wand van de praalwagen pissen, naar de vrouwen fluiten en ons bloot gat tonen aan de rest van de wereld. Kortom alles wat er op de Gay Pride Parade gebeurt maar dan met een stevig vrijgevochten mannelijk hetero sausje overgoten.

Laat ons de strijd aanbinden om met onze reactionaire beweging binnen enkele decennia de echte gendergelijkheid te bereiken.

Inschrijven in de BBMHB-vereniging kan met eenvoudige vermelding van uw voornaam onder dit bericht.

Aan alle huidige en toekomstige BBMHB’ers “Houd er de vliegen af” En tot volgende week.

PS: Volgende week bij BBMHB:

Deel I van de cursus.

 “Bejaard zijn en wat te doen als jouw kinderen je altijd ongelijk geven ”

2 gedachtes over “Ik ben een Blanke Bejaarde Mannelijke Hetero Boomer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s