The Letter

Lui

Ik weet niet meer in welk jaar het juist was. Maar het was in de tijd dat “de apen nog spraken en de mensen nog pek scheten” zoals mijn vader steeds plastisch placht te zeggen. Het was de tijd van de zwart-wit TV met 5 posten: BRT, RTBF, Holland 1, Holland 2 en met een beetje geluk als het weer meezat Rijsel, als de antenne op het dak juist stond.

In Antwerpen en daarrond was het de tijd van de Radiodistributie. Je kon je daarop abonneren en dan kreeg je een bakelieten kastje met 2 draaiknoppen aan de muur bevestigd. Eentje om het volume te regelen en één om van zender te veranderen. Je had ongeveer 12 zenders waaruit je kon kiezen. De klank kwam uit een speaker met een houten gelamineerde kast rond. Hij zag eruit als een antieke radio maar zonder zenderkeuze en volumeknoppen.

Mijn ouders hielden toen een boeken- en krantenzaak. Het was in die periode dat ik toevallig tussen de niet verkochte tijdschriften de “LUI” vond. Een blad waarin vrouwen zich in al hun heerlijkheid lieten zien. Terwijl de radiodistributie “The Letter “ van de “ Box Tops” uit de speaker liet knallen, kreeg ik mijn eerste bewuste erectie bij het zien van de blote borsten en behaarde venusheuvels. Ja beste lezers, toen waren de venusheuvels nog weelderig begroeid. De Pavlov-reactie bestaat echt heb ik toen mogen ondervinden. Jarenlang kreeg ik een spontane erectie alleen al bij het horen van The Letter, zelfs zonder “vieze boekjes” in te kijken. Ik hoefde The Box Tops maar te horen en ik had het zitten. Thuis, bij familie, op de kermis in de botsauto’s, aan de schietkraam of in de rups. Het was een kommerloze tijd zonder protestbetogingen en zonder klimaatproblemen. Het was de tijd van The Box Tops.

Toch The Letter nog eens opzetten straks, meer dan 50 jaar later. Niet dat ik het nodig heb, maar je weet maar nooit….

Liefje ?………………

Een gedachte over “The Letter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s